tildame

Ändrade planer

Hejsan! Idag är det måndag och klockan är snart 13, och jag befinner mig fortfarande hos Linn. Jag skulle egentligen satt mig på planer vid 9 igårkväll, men man kan säga att planen har ändrats lite... Tydligen så är det kaos i London för tillfället, där jag då ska mellanlanda. Om jag har förstått allt rätt så började det med någon form av snökaos, alla plan ställdes in och det är allmänt kaos på flygplatsen. Mitt flyg från Vancouver blev försenat några timmar, och flyget från London blev inställt. Därför stannade jag hellre här med Linn, än var själv i kaoset i London. Så jag fick exakt samma flygtider, fast två dygn senare. Håller tummarna att allt flyter på då!! Missade ännu en fotbollsträning och ännu ett jobbpass på grund av detta, och jag vill hem och julbaka och få lite mer julkänsla!
Nu har vi dock slutat leva ”semesterlivet”, utan vi försöker äta lite nyttigare och ikväll ska vi förhoppningsvis gymma. Har dock sprungit intervaller en dag förut också ;-)
Tänkte bara uppdatera er lite om hur det ligger till, och jag måste säga att det löste ju sig så bra det bara kunde med tanke på situationen! Lite segt att jag inte får tillbaka pengarna från alla flyg och boendet på Arlanda dock, men men...

11 december 2017 21:41 | Resor |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas