tildame

Hejdå min fina vän, vi ses om ett år

Här ser ni några bilder från i fredags när några tjejer var hemma hos Linn för att säga hejdå till henne. Hon har ju nämligen åkt till Kanada nu för att vara där i ett år. Hon kommer vara väldigt saknad här hemma <3 Det var i alla fall en supertrevlig och mysig kväll! Jag tror att vi var 12-13 tjejer som åt middag, lekte lite lekar och bara pratade. Och det var rätt bra väder så det gjorde ju inte saken sämre :-)

För övrigt så har jag blivit sjuk. Igen. Hostan har blivit värre så jag har fått en hostmedicin, har blivit rejält förkyld, har nästan ingen röst och hade feber i förrgår och igår. Senast jag var helt frisk var i maj tror jag... och jag ska spela Gothia om 4-5 dagar??? Är sååå rädd att jag inte ska bli frisk tills dess... Ja ja, ska inte älta på om min sjukhet som vanligt haha. Annars jobbar jag väl mest på dagarna, och imorgon fyller jag 19. Har aldrig brytt mig så lite om att fylla år?? Haha. Men men, inte roligaste åldern att fylla heller, speciellt inte efter förra födelsedagen som var en av de bästa dagarna i mitt liv!! Men man får ju presenter och tårta ;-);-) Haha nu ska jag sova och vakna upp frisk som en nötkärna så att jag kan TRÄNA. Längtar så mycket efter att träna.. puss på er!!

hostningar och jobb

Några bilder från senaste tiden, från de dagar det faktiskt var lite sommarväder.

Hej på er! Det var inte igår... Nej min uppdatering har ju inte varit den bästa, det kan jag erkänna. 

Vad har jag gjort senaste tiden då? För det mesta så har jag varvat mellan att hosta och jobba, men annars har jag väl umgåtts med familj och vänner också. Jag är så trött i kroppen just nu av allt jag har hostat. Jag har haft rejäl hosta i över en månad nu, och den här senaste veckan har varit värst... Jag MÅSTE bli frisk tills nästa söndag då vi åker på Gothia!! Men ja, som sagt så jobbar jag ganska mycket. Med tanke på att jag ska vara ledig sammanlagt tre veckor i sommar så blir det rätt intensivt när jag väl jobbar. Men det gör ju inte så mycket med tanke på att vädret har varit urkasst!! (förutom typ två dagar och då jobbade jag....... :-)) Men i helgen var i alla fall jag och Tobbe i Åre, och då hade vi tur med vädret för en gångs skull! Vi åkte till Tegefjäll i fredags kväll och sov där en natt. Dagen efter var det 23 grader och sol, så då låg vi vid vattnet och solade nästan hela dagen. Sedan åkte vi in till Åre för att checka in på Holiday Club, vi fick nämligen det av mamma och pappa i studentpresent <3 Så det var en jättemysig helg!!

Just nu pågår Storsjöcupen, och man är ju hyfsat sugen på att spela.. Jag har dock inte "upplevt" cupen mer än att jag har sett en match, och att det är proppat med folk på jobbet haha. 

Ja, ni hör ju att livet rullar på som vanligt. Men jag ska skärpa mig med uppdateringen, speciellt för din skull momma ;-) <3

Nu ska jag gå och lägga mig, så puss och godnatt!

Upp