tildame

hostningar och jobb

Några bilder från senaste tiden, från de dagar det faktiskt var lite sommarväder.

Hej på er! Det var inte igår... Nej min uppdatering har ju inte varit den bästa, det kan jag erkänna. 

Vad har jag gjort senaste tiden då? För det mesta så har jag varvat mellan att hosta och jobba, men annars har jag väl umgåtts med familj och vänner också. Jag är så trött i kroppen just nu av allt jag har hostat. Jag har haft rejäl hosta i över en månad nu, och den här senaste veckan har varit värst... Jag MÅSTE bli frisk tills nästa söndag då vi åker på Gothia!! Men ja, som sagt så jobbar jag ganska mycket. Med tanke på att jag ska vara ledig sammanlagt tre veckor i sommar så blir det rätt intensivt när jag väl jobbar. Men det gör ju inte så mycket med tanke på att vädret har varit urkasst!! (förutom typ två dagar och då jobbade jag....... :-)) Men i helgen var i alla fall jag och Tobbe i Åre, och då hade vi tur med vädret för en gångs skull! Vi åkte till Tegefjäll i fredags kväll och sov där en natt. Dagen efter var det 23 grader och sol, så då låg vi vid vattnet och solade nästan hela dagen. Sedan åkte vi in till Åre för att checka in på Holiday Club, vi fick nämligen det av mamma och pappa i studentpresent <3 Så det var en jättemysig helg!!

Just nu pågår Storsjöcupen, och man är ju hyfsat sugen på att spela.. Jag har dock inte "upplevt" cupen mer än att jag har sett en match, och att det är proppat med folk på jobbet haha. 

Ja, ni hör ju att livet rullar på som vanligt. Men jag ska skärpa mig med uppdateringen, speciellt för din skull momma ;-) <3

Nu ska jag gå och lägga mig, så puss och godnatt!

6 juli 2017 23:42 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas