tildame

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN

Studenten. Självklart ska jag uppdatera er om studenten. Jag behövde bara andas någon dag och smälta allt. Här uppe har ni i alla fall ett gäng bilder från dagen i blandad ordning. 

Vart ska jag börja? Wow. Oj. Shit. Kul. Konstigaste dagen i mitt liv med så mycket olika känslor.

På fredag morgon var min klocka ställd på 04.15, men 03.40 vaknade en laddad och pigg Tilda :-) Jag gjorde mig i ordning för dagen och åkte till Linn vid halv 6 för att fixa champagnefrukosten. En timme senare kom resten av klassen, och det var en mysig start på dagen. Senare drog vi vidare in till skolan, och sedan till Marité för bland annat lunch och betygsutdelning. Där var det en del väntan sittandes, så att tröttheten nästan kom ikapp.. Men sedan var det dags för "utspring"! Vi gick till badhusparken innan varje klass gick ut på scenen. När min klass hade gått ut och jag gick för att leta min familj, så stod familjen, vänner och släkt där och gav mig blommor, kort och kramar. Då kom det helt plötsligt några tårar, de kom helt oväntat och jag vet egentligen inte vad jag kände. Lycka tror jag att det var. Det var bara så fint när de hade kommit för att gratulera mig.

Sedan var det i alla fall dags för att åka flak! Wow var kul jag hade!! Helt klart det bästa på hela dagen, och så roligt att få göra det som sista grej med klassen. Vi blev lite känslosamma där på slutet när vi skulle kliva av haha. Fina klassen <3

Mottagningen var också bra! Hade den tillsammans med min fina kusin Petter, och det blev verkligen lyckat enligt mig! Massor av fina människor som kom, och fick sååå himla fina presenter!! Så tacksam för allt. Så där var jag i ett antal timmar och bara åt och umgicks. Mysigt!

På kvällen drog jag in till stan tillsammans med några i klassen. Då var jag väldigt taggad och det var så roligt med många glada människor, både studenter och ickestudenter! Efter någon timme började jag dock känna mig lite nedstämd, och jag förstod inte riktigt varför. Då kom det en tår, och sedan gick det nästan inte att sluta gråta. Tröttheten och alla känslor kom direkt. Så mycket blandade känslor så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Tryggheten som jag har haft i exakt hela mitt liv är nu borta, men samtidigt så betyder det att jag är fri. Det är nu vi ska lära oss att stå på egna ben. Jag kommer sakna alla i min klass, men jag vet att många av oss kommer att fortsätta ses. Jag vill önska alla som tagit studenten lycka till, för nu börjar livet!! 

11 juni 2017 23:50 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas