tildame

allt möjligt

Hej sötisar <3 Just nu är klockan lite för mycket för att jag borde vara vaken, med tanke på att jag inte kunde somna igår och att jag varken ska utnyttja min sovmorgon imorgon eller på onsdag... Menmen, har pluggat litegrann så det var ju inte helt i onödan iallafall haha. Okej klockan är inte så himla mycket, men jag känner att jag är i behov av sömn. 

Vill ni veta något sjukt? Imorgon är det EN MÅNAD kvar till studenten, helt jävla sjukt. Vet att jag tjatar om det hela tiden nu men det får ni leva med ;-) Nu är det bara att kämpa och bita ihop sista tiden. We can do it!! Annars var jag på min första arbetsintervju någonsin idag också. Var så himla nervös (måste sluta med det!! mår verkligen dåligt inför sånt där) men jag tror faktiskt att det gick rätt bra. Nu är det bara att hålla tummarna :-) 

Förutom att det är rätt mycket i skolan så mår jag väl helt ok. Hinner inte riktigt känna efter tror jag. Har också insett idag vilken jäkla prestationsångest jag har... Jag har vetat att jag har haft det litegrann, men den har förmodligen blivit värre. Har inte kunnat glädjas åt att vi tog poäng igår i första seriematchen, eftersom jag är så missnöjd med min egna prestation. Men förhoppningsvis släpper det snart. Man måste få misslyckas ibland. Det är något jag måste banka in i mitt huvud tror jag. 

Ett väldigt rörigt inlägg haha, men jag kände att jag ville uppdatera er lite :-)

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas