tildame

Egen granola

Hallå! Igår var jag ledig och passade då på att göra en egen granola. Det var väldigt lätt, och rätt billigt med tanke på att vi hade nästan alla ingredienser hemma. Den består i alla fall av havregryn, kakao, pumpakärnor, solroskärnor, kokosolja, honung, torkade tranbär, kakaonibs och kokosflingor. Det blev faktiskt väldigt gott om jag får säga det själv :-) och det verkade som att resten av familjen uppskattade det också, eftersom halva redan är slut haha.. Om det är nyttigare än ”vanlig” köpt granola vet jag inte, men det känns ju alltid bra när man har gjort det själv :-)

Nu ska jag snart kolla på det näst sista avsnittet av paradise hotel, och sedan kanske även kvällens avsnitt av Bachelor (ja jag älskar sådan dåliga reality-serier). Puss och kram

Förkyld varje dag

Ännu en vecka i livet har passerat. Jag har inte hunnit med mycket mer än att jobba, träna och varit mer förkyld/allergisk. Har haft problem med allergi så länge jag kan minnas utan att riktigt veta vad det är. Det är dessutom värst under hösten och vintern. Dessutom har jag varit mycket förkyld senaste månaderna, så det går ju inte ihop så bra... Så idag tog jag och mamma en sväng till stan för att köpa lite vitaminer och allerginässpray. Så förhoppningsvis ska vi äntligen få någon ordning på det här. Dessutom var jag i samma hus som en hund hela kvällen igår (vilket jag är allergisk mot), så idag har det inte varit så härligt direkt. Ett stort problem är också att jag inte vet om jag är förkyld eller allergisk, så jag vet inte om jag kan träna eller inte... Men nu ska jag göra ALLT för att det här ska bli bra.
Ja, det blev i princip ett helt inlägg om min allergi oc förkylning, men det är väl så mitt liv ser ut just nu... :-)

Upp