tildame

Äntligen lite familjetid

Hej! Både igårkväll och idag har jag haft riktig hemma-ta det lugnt-tid med familjen. Så otroligt skönt och behövligt. Jag har jobbat när de andra har varit ledig, och tvärt om, mycket på senaste tiden, så jag har inte kunnat umgås så mycket med familjen. Så igår när jag hade slutat så åt vi middag tillsammans, innan vi förflyttade oss till soffan för att kolla på idol. Imorse åkte jag och pappa och tvättade bilarna, och sedan fikade hela familjen i badhusparken. Ikväll är mamma och pappa på 40årsfest, så jag, Hedda och Beata har ätit tacos & marängsviss och kollat på film. SÅ himla välbehövligt med familjetid för mig.

Nu är jag ledig i tre dagar, innan jag ska jobba sex dagar i rad. Så dessa lediga dagar kommer jag bara ta det lugnt på, och förhoppningsvis bli av med min förkylning så jag kan träna igen!!
För tillfället ligger jag i sängen bredvid en sovande Hedda, och kollar ikapp Wahlgrens värld. Börjar bli rätt trött, men det är bara att hålla sig vaken för det är jag som är chaufför till mamma och pappa ;-) Vilken tur dom har som har mig!! Puss och kraaam

14 oktober 2017 22:25 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas