tildame

Hösten är så fin

Även fast hösten kan vara lite deprimerande då sommaren är slut, så är den ju otroligt fin. Åtminstone nu när de flesta löven sitter kvar på träden och är i alla möjliga färger. Jag och mamma tog i alla fall vara på det härliga höstvädret och tog en promenad på en mil.

Igår spelades sista seriematchen för säsongen, vilket inte gick lika bra som jag hoppades på, men det blev ändå en vinst. Det har varit en bra höst fotbollsmässigt, så vi fick avsluta säsongen bra trots allt. Efter matchen, som var i Timrå, åkte vi till momma och morfar för lite surströmming (inte för att jag åt det men, haha). Familjen åkte dit i två omgångar, alltså hade vi två bilar där. Det var dit jag och mamma gick idag, för att hämta den andra bilen alltså. Sedan mötte vi upp resten av familjen för en fika på Edenbos. Nu har jag suttit och kollat på öfk, och resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, och äta lite tacos. Det blev en mysig och lugn söndag, väldigt skönt.

Jag har även köpt en regnjacka idag lite spontant... :-) Mamma fick den i födelsedagspresent, men var inte riktigt nöjd så hon köpte en annan. Då köpte jag jackan som hon fick, och bytte storlek. Den var rätt dyr men väldigt fin, så jag är nöjd!

1 oktober 2017 16:43 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas