tildame

En kall och solig torsdag

Hej på er! Idag är det torsdag och jag har varit ledig. Ska vi börja med att prata om vädret eller? Det har ju (som jag inte tror att någon har missat haha) varit svinkallt ute de senaste dagarna, men WOW vad fint det är! Jag har tidigare i veckan fått se solen genom rutorna på bilen på väg till och från jobbet, men idag fick jag äntligen ut och njuta av den. Det visade sig att även Beata var ledig idag, så vi tog på oss varma kläder och tog en promenad ner till sjön. Har man rätt kläder så fryser man ju inte, och solen värmer dessutom också. Så himla härligt var det!

Annars har jag inte gjort jättemycket idag. Varit och fixat bilen som varit lite trasig, handlat, städat lite här hemma och tränat ett av de jobbigaste passen någonsin med laget, haha. Vet inte om det var jag som inte var i toppform idag eller om det faktiskt var ett jäkligt jobbigt pass. Men det tog i alla fall bra ;-) 

 

Var inte helt säker på om jag skulle skriva ut detta här eller inte. Men sen tänkte jag att det här är ju faktiskt som min dagbok, och här vill jag egentligen mest skriva och visa vad jag gör, vad jag känner och hur jag mår. Så jag tänkte i alla fall bara berätta att jag och Tobbe just nu inte är tillsammans, utan har gjort slut. Vi provade distansförhållandet men det höll helt enkelt inte hela vägen, och fungerade inte från bådas håll. Det är självklart jobbigt, men så kan det bli ibland. I övrigt mår jag bra och vardagen rullar på som vanligt.

<3

1 mars 2018 22:38 | Vardag |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas