tildame

"What I eat in a day"

Tänkte köra på ett litet "what I eat in a day" -inlägg i bilder. Såhär ser inte direkt alla dagar ut, men idag var jag ledig och hade väl lite extra tid. Oftast är det ju matlådor som gäller till lunch ;-) Jag har börjat äta lite bättre och känner verkligen att jag mår så bra av det. Jag har börjat hitta en balans tycker jag! Avokado och keso är väl i princip vad jag lever på just nu... haha! Men det är ju så gott, till typ allt. Men här nedan kommer bilderna i alla fall!

Till frukost blev det en äggmacka, ett kokt ägg, en smoothie och en ingefärsshot. Pappa brukar göra ingefärsdrycken ibland, men brukar inte ta den så ofta. Jag ska bli bättre på det! Det sägs ju i alla fall att det ska vara bra, så man kan ju alltid testa :-)

 

Till lunch gjorde jag en supergod sallad som bestod av babyspenat, tomater, avokado, hericots verts (visst heter det så???) och halloumi. 

 

Till middag åt familjen nudelwok med kyckling och grönsaker, som även blir morgondagens middag i en matlåda ;-)

 

Och nu har jag precis ätit upp det här goda mellanmålet efter kvällens träning. Jag skar upp banan, tinade blåbär & hallon och åt det tillsammans med keso. Riktigt gott faktiskt!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas