tildame

Kategori: Fotografi

i skogen

Några extrabilder jag tog på Hedda när hon ställde upp som modell till min fotouppgift.

fotoreportage - lyckan i ett barns rörelse

Just nu sitter jag på skolan och väntar på att vi ska redovisa. Jag ska berätta om och visa dessa bilder. Min rubrik till reportaget är Lyckan i ett barns rörelse. Det jag vill förmedla är då just lyckan och utvecklingen när Hedda åker skidor, som man kan se i bilderna. I början var hon lite försiktig, sedan fick hon kämpa sig igenom en snöstorm och till sist lossnar allt och hon kör bara på. 

skiing

Hade ju med kameran i backen både lördag och söndag för att foto Hedda till en fotouppgift. Jag tänkte gå igenom och redigera dem på lektionen så jag visar upp resultaten efteråt! Kan säga att jag riskerade min kamera lite i lördags, haha. Det snöade sååå mycket och den blev väldigt blöt... Vet inte hur mycket kameror tål men den klarade sig iallafall ;)

fotouppgift - dubbelexponering

Resultatet från dagens fotolektion. 

Efter skolan gick jag och Linn på vårt första pass på gymmet. Vi körde bodystep. Det var otroligt jobbigt och svårt med koordinationen. Men det var ju som sagt första gången. Man fokuserade så mycket på rörelserna att man nästan glömde bort att det var jobbigt. Det var iallafall riktigt roligt också!

Imorgon får vi lov, jag åker till Tegefjäll direkt efter skolan. Så vi hörs därifrån, puss!

 

Upp